Mobilanpassning

Silberman Web & Text mobilanpassar.

Moderna webbplatser anpassar sig till mobiltelefoner

Webbplatser som är mobilanpassade är både enklare och roligare att surfa på i mobilen. Texter och bilder anpassar sig efter skärmens storlek och webbplatsen ser snyggare ut. Silberman Web & Text anpassar din webbplats till moderna mobiltelefoner.

Därför bör du satsa på mobilanpassning

De närmaste åren kommer allt fler att skaffa smarta telefoner. Redan idag surfar var tredje i Sverige på mobilen, och utomlands är det ännu fler. Med en webbplats som funkar i mobilen når du kunder med iPhone och andra moderna telefoner.

Än så länge är få webbplatser anpassade till mobilskärmar. Mobilanpassning innebär alltså en konkurrensfördel för dig som företagare.

Så här anpassar vi din webbplats till mobilskärm

Vi arbetar med så kallad responsiv design samt HTML5 och CSS3. Äldre webbplatser flyttar vi över till modernare system. Vi ser då även över bilder, multimedia och layout.

Så kommer vi igång

Kontakta oss via mejl eller telefon

Fundera på vilka behov ni har inom företaget. – Självklart diskuterar vi och stämmer av under projektets gång.

Så här arbetar vi med våra projekt.

Mobilanpassning, mobilsajt eller app?


Mobilanpassning innebär att din vanliga webbplats även går att se i mobilen. När du lägger in nytt innehåll behöver du alltså bara göra det på ett enda ställe.

Mobilsajt innebär att du förutom din vanliga webbplats även har en speciell webbplats för mobiltelefoner. Lägger du in nytt innehåll måste du göra det på båda sajterna. Mobilsajter anses idag vara en omodern lösning.

En app är ett litet program som kunden kan ladda ner till sin mobil. Större företag låter ibland utveckla dyra appar, i stället för att anpassa webbplatsen. Appar har många fördelar men medför dubbelt arbete och i längden högre kostnader.

Information på lättläst svenska