Kurs hos Google i Stockholm

God mat på kurs hos Google i Stockholm

En gång i tiden förknippade jag Google enbart med en vit webbsida med en sökmotor på. Efter att idag ha varit på kurs hos Google kommer jag för evigt att förknippa dem med god mat. Google lever definitivt upp till sitt rykte!

På kurs hos Google i Stockholm

Idag var det en spännande dag. Även om jag aldrig skulle medge det offentligt är jag nämligen lite kär i det där företaget med sökrutan och översättningstjänsten. Att få träffa dem på riktigt och vara med dem en hel dag var därför stort. Även om jag aldrig skulle medge det heller.

Google lever upp till sitt rykte

Jag var lite orolig innan att allt skulle vara käckt och jättekommersiellt. Det var det inte. Alls. Snarare kändes det som vanliga föreläsningar på universitetet. Och det är just det jag gillar med Google, att det är så kunskapsintensivt. Här jobbar smarta människor, som skapar smarta tjänster.

Google lever också upp till ryktet om att de skämmer bort sina medarbetare med gratis mat och roliga aktiviteter. Maten var nämligen helt otrolig, i synnerhet skaldjursbuffén och eftermiddagsfikat med Google-kakor. Självklart i Googles färger – blått, rött, gult och grönt.

Det ska bli spännande att se vad vi får för mat nästa tisdag! Och, ja, okej då: vad vi får lära oss mellan matpauserna.


Kommentarer inaktiverade.