Silberman Web & Text vårdar och skriver dina texter.

Bra texter får kunden att läsa … och klicka

Bra webbtexter ger dig den information du behöver, här och nu. Silberman Web & Text anpassar alla texter till webbens krav och möjligheter.

Därför lönar det sig att anpassa texter till webben

Som företagare vill du att dina kunder hittar den information de söker. Du vill att de läser. Och klickar på ”Köp”. Ingen ska behöva lämna din webbplats för att de inte ser, inte förstår eller inte orkar läsa vidare.

Att bara mata in en ”vanlig” text är ingen bra idé. På webben läser vi nämligen på ett annat sätt än när vi läser en bok eller uppsats. På webben läser vi inte allt utan vi skummar, scrollar och läser sedan det som intresserar oss för stunden. Vi har inte tid eller tålamod att läsa något som är långt och krångligt.

Att webbanpassa texter är dessutom viktigt för att de ska gå att hitta via Google.

Därför är textvård viktigt

Välskrivna texter är lätta att läsa. Snåriga meningar med svåra ord gör att du tappar potentiella kunder.

Välskrivna texter ger ett professionellt intryck. Pratiga meningar med stavfel, särskrivningar och grammatiska fel irriterar och tar bort fokus från ditt budskap.

Silberman Web & Text skriver om alla texter till klarspråk.

Så kommer vi igång

Kontakta oss via mejl eller telefon

  • Nya webbplatser: Samla ihop de texter du redan har – det är viktigt att du skickar dem tidigt i projektet. Texterna behöver inte vara bra skrivna eller ”färdiga” – det tar vi hand om åt dig.
  • Gamla webbplatser: Skicka över eventuella nya texter. Det är viktigt att du skickar dem tidigt i projektet – texterna behöver inte vara bra skrivna eller ”färdiga”.

Självklart diskuterar vi och stämmer av under projektets gång.

Så här arbetar vi med våra projekt.

Bloggtexter


Bloggen är en form av dagbok eller informell nyhetskanal på webben. Språket och tonen är personligare och företagsbloggen kan användas för kommunikation med kunderna.

Silberman Web & Text bearbetar inte bloggtexter, om vi inte särskilt kommit överens om det.

Information på lättläst svenska