Silberman Web & i Uppsala utför transkribering av ljudfiler.

Transkribering av ljudfiler

Har du ljudfiler från intervjuer, rättegångar, föreläsningar, kongresser eller annat du behöver få nerskrivet i text? Vi transkriberar ljudfiler på svenska för 1 700 kr/ljudtimme. Behöver du en transkribering på franska, engelska eller tyska? Kontakta oss om offert för transkribering av ljudfiler redan idag!

Transkribering av språkkonsult

Vi erbjuder professionell och noggrann transkription utförd enligt dina önskemål. I vissa fall transkriberar vi också på andra språk – vi kan även översätta dessa till svenska om du så önskar.

Så kommer vi igång

Kontakta oss via mejl eller telefon

Berätta gärna lite kort om dina ljudfiler:

  • Hur långa är de? På vilket språk? Är de i mp3-format? Vilken typ av innehåll är det? På vilket sätt kommer du att använda utskrifterna?
  • Hur snart behöver du utskrifterna?
  • Har du några särskilda önskemål?
  • Ladda upp filerna via WeTransfer. Fyll i e-postadressen catharina@silberman.nu samt din egen e-post. Du behöver inte öppna ett konto, det är bara att ladda upp filerna direkt.
  • Vid högre krav på sekretess: uppladdning på det sätt din organisation rekommenderar.

Det går förstås lika bra att skicka ett mejl, eller ringa upp. Du behöver inte ladda upp filerna innan vi kommit överens om något men det är bra om vi kan provlyssna lite innan, för att få en uppfattning om ljudkvalitet och annat.

Sekretess vid transkribering

Vi behandlar givetvis dina filer med stor försiktighet och talar aldrig om innehållet, personerna eller organisationer som nämns i materialet. Efter utfört uppdrag raderar vi filerna från våra datorer och mejlsystem.