Transkribera intervju, samtal med mera hos Silberman Web & Text.

Transkribera intervju, samtal, föreläsning och andra ljudfiler

Vi är specialiserade på att transkribera intervjuer och samtal från ljudfiler. Vårt grundpris är 1 700 kr/ljudtimme för ljudfiler på svenska. Behöver du transkribera en intervju på engelska, franska eller tyska? Kontakta oss om offert för transkribering av ljudfiler redan i dag!

Transkribering av språkkonsult

Hos oss får du professionell och noggrann transkribering utförd i enlighet med dina önskemål. Vi har också möjlighet att transkribera intervjuer på andra språk – samt översätta dessa till svenska om du vill.

Sekretess

Vi behandlar dina ljudfiler med stor försiktighet och avslöjar aldrig något om varken personer / organisationer som nämns i materialet eller själva innehållet. När vi är klara med uppdraget raderar vi filerna från våra mejlsystem och datorer. Vi skriver även ett sekretessavtal på begäran.

Beställ transkribering

Kontakta oss via mejl eller telefon

Om du önskar kan du ladda upp filerna senare.

  • Berätta gärna lite om din intervju eller samtal: hur långa är filerna? På vilket språk? Vilken typ av samtal är det? På vilket sätt kommer du att använda utskrifterna? Är de i mp3-format?
  • Hur snart behöver du utskrifterna?
  • Har du några särskilda önskemål?
  • Ladda upp filerna via WeTransfer. Fyll i e-postadressen catharina@silberman.nu samt din egen e-post. Du behöver inte öppna ett konto, det är bara att ladda upp filerna direkt.
  • Vid högre krav på säkerhet hanterar vi filerna via de system din organisation rekommenderar.

Det går självklart lika bra att kontakta oss genom att skicka ett mejl eller ringa.