Vad kostar en hemsida? På bilden: en isbjörnsunge

Vad kostar en hemsida? Svar på några vanliga frågor

En hemsida till företaget är ett ganska stort projekt och det finns säkert frågor som du ännu inte hittat svar på. Vi svarar här på några vanliga frågor, men du är alltid välkommen att använda snabbkontakt-funktionen som finns längst ner på varje sida.

Vad kostar en hemsida?

Vi har ingen prislista eftersom alla projekt är olika. Genom att anlita oss tjänar du stora pengar, jämfört med att anställa en webbansvarig på heltid. De helhetslösningar med professionell textproduktion, sökmotoroptimering och mobilanpassning som vi erbjuder kostar dock mer än de billiga webbyråernas snabba lösningar.

Information på lättläst svenska

Tillkommer det några kostnader?

Du betalar själv årsavgift för din webbadress och ditt webbhotell. Ett webbhotell är den plats där din hemsida kommer att ligga. Det här kostar runt 1000 – 1500 kronor per år.

I övrigt håller vi kostnaderna nere genom att bygga hemsidor i cms-systemet WordPress som är helt gratis att använda.

Är inte WordPress ett bloggsystem?

WordPress finns i en version för att bygga hemsidor för företag OCH i en enklare version för bloggar. Det är idag ett av världens populäraste system för hemsidor. Några kända företag som använder WordPress är Spotify, Svensk Damtidning och klädaffären Filippa K.