Silberman Web & Text moderniserar din hemsida.

Illustration: C. Silberman

Silberman Web & Text hjälper företag över hela landet

Silberman Web & Text är en internetbaserad webbyrå i Uppsala som arbetar på distans. Det innebär att vi kan hjälpa dig med din webbplats oavsett var ditt företag finns.

Vi planerar din webbplats tillsammans med dig

För att skapa en bra webbplats som passar ditt företag behöver vi lära känna företaget. Vad har du för varor eller tjänster? Vilken är din målgrupp? Ditt mål med webbplatsen? Det är viktigt att du skickar oss så mycket info som möjligt tidigt i projektet.

Vi gör en projektplan, målgruppsanalys och ett idealscenario

Vi gör upp en projektplan som du godkänner. För att bygga en webbplats som dina kunder vill använda gör vi sedan en målgruppsanalys. Vi skriver också ett idealscenario. Därefter ser vi vad som är möjligt med tanke på tid och resurser.

Vi visar dig skisser innan vi börjar programmera

Vi tar fram prototyper som du godkänner innan vi börjar arbeta på själva webbplatsen. Du får alltså tidigt en uppfattning om hur webbplatsen kommer att vara uppbyggd.

Vi bygger webbplatser från grunden

Våra webbplatser utgår från ett tomt tema som vi formger från grunden. Vi använder cms-systemet WordPress, HTML5 och CSS3. Därför riskerar du aldrig att få en webbplats med samma utseende som tiotals andra företag.

Vi tar hand om ditt innehåll

Vi webbanpassar dina texter och bilder, samt sökmotoroptimerar hela webbplatsen.

Vi testar din webbplats

Vi testar webbplatsen i Google Chrome / Safari, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Vid mobilanpassning testar vi i telefoner och simulatorer för mobil och iPad. Vi kontrollerar även att koden är korrekt i validatorer från organisationen W3C. Innan lansering ber vi också dig att testa webbplatsen och komma med synpunkter.

Vi hjälper dig gärna även efter att webbplatsen är klar

Vi arbetar i cms-systemet WordPress. Många användare är redan bekanta med det enkla bloggsystemet WordPress och kan därför lägga in nytt innehåll själva. Om du i stället önskar få hjälp med dina texter är du alltid välkommen att vända dig till oss.

Idealscenario och persona

Ett idealscenario beskriver hur en webbplats skulle fungera, ifall inget var omöjligt.

En persona är en påhittad kund. Personan är huvudperson i projektets idealscenario.