Transkribera intervju, samtal, föreläsning och andra ljudfiler

Transkribera intervju, samtal med mera hos Silberman Web & Text.

Transkribera intervju, samtal, föreläsning och andra ljudfiler

Vi är specialiserade på att transkribera intervjuer och samtal från ljudfiler. Vårt grundpris är 1 700 kr/ljudtimme för ljudfiler på svenska. Behöver du transkribera en intervju på engelska, franska eller tyska? Kontakta oss om offert för transkribering av ljudfiler redan i dag!

Transkribering av språkkonsult

Hos oss får du professionell och noggrann transkribering utförd i enlighet med dina önskemål. Vi har också möjlighet att transkribera intervjuer på andra språk – samt översätta dessa till svenska om du vill.

Sekretess

Vi behandlar dina ljudfiler med stor försiktighet och avslöjar aldrig något om varken personer / organisationer som nämns i materialet eller själva innehållet. När vi är klara med uppdraget raderar vi filerna från våra mejlsystem och datorer. Vi skriver även ett sekretessavtal på begäran.

Beställ transkribering

Fyll i formuläret på sidan Kontakt. Om du önskar kan du ladda upp filerna senare.

  • Berätta gärna lite om din intervju eller samtal: hur långa är filerna? På vilket språk? Vilken typ av samtal är det? På vilket sätt kommer du att använda utskrifterna? Är de i mp3-format?
  • Hur snart behöver du utskrifterna?
  • Har du några särskilda önskemål?
  • Ladda upp filerna via WeTransfer. Fyll i e-postadressen catharina@silberman.nu samt din egen e-post. Du behöver inte öppna ett konto, det är bara att ladda upp filerna direkt.

Det går självklart lika bra att kontakta oss genom att skicka ett mejl eller ringa.