Tillbakablick på 2014

Tillbakablick på år 2014 – året som gick

År 2014 gick inte till historien som året då jag skrev många blogginlägg. Här kommer därför en tillbakablick, innan vi blickar framåt mot nya utmaningar. Tack alla gamla, nya och kommande kunder – och god fortsättning på det nya året!

Tillbakablick på år 2014

Skomakarens barn …

Nej, jag skulle inte gå så långt som att säga att webbredaktören har den sämsta webbplatsen. Det finns fortfarande väldigt många hemsidor där ute som är i behov av både modernisering och nytt innehåll. Men i takt med att uppdragen blir fler finns allt mindre tid över till att uppdatera den egna webbplatsen. Få blogginlägg är alltså i mitt fall ett gott tecken!

Reklam och marknadsföring

Självklart gäller samma regel för min företagswebbplats som för andra: levande och intressanta hemsidor är bra för marknadsföringen. Alltfler företagare blir medvetna om att webbtexter är en form av reklam och det har gett mig jobb under hela 2014. Min Google-certifiering i höstas har dessutom lett till att jag nu sköter ett stort antal AdWords-reklamkampanjer. Allt hör ihop och att jobba med webbstrategier är ett måste för att lyckas på webben.

Roliga uppdrag och uppdragsgivare

En annan orsak till att blogginläggen har blivit färre är att de flesta större uppdrag under 2014 har varit i form av teamwork. Det är alltså svårare att peka på exakt vad som är gjort av just den här webbyrån. De flesta uppdragen kommer från mina kära kollegor borta i Enköping – tack Smode för att ni alltid lyckas hitta så trevliga kunder! Mitt älsklingsprojekt med Stiftelsen Dag Hammarskjöldbiblioteket har också fortsatt under 2014 och ArtScribe är en ny, större uppdragsgivare. Och alla ni andra, stora som små kunder – jättekul att jobba tillsammans med er!

NU kan vi säga: Prosit Neujahr 2015!


Kommentarer inaktiverade.