Transkribera ljud till text hos Silberman Web & Text.

Transkribera ljud till text från ljudfil

Vi är specialiserade på att transkribera samtal, intervjuer, rättegångar och annat från ljudfiler. Utgångspriset är 1 700 kr/ljudtimme vid transkribering på svenska. Har du ljudmaterial på engelska, franska eller tyska? Kontakta oss redan i dag om offert för att transkribera ljud till text!

Låt en språkkonsult transkribera

Vi utför professionell och noggrann transkribering i enlighet med dina önskemål. Vi har även möjlighet att transkribera ljud till text på andra språk – samt översätta filerna till svenska om du så önskar.

Sekretess

På begäran skriver vi sekretessavtal med dig eller ditt företag. Även utan avtal behandlar vi dock dina ljudfiler med stor försiktighet och avslöjar aldrig något om varken själva innehållet eller om personer och organisationer som nämns i materialet. När vi är klara med din transkribering raderar vi filerna från våra mejlsystem och datorer.

Beställ transkribering

Kontakta oss via mejl eller telefon

Om du önskar kan du ladda upp ljudfilerna senare.

  • Berätta gärna lite om ditt material: hur långa är filerna? På vilket språk? Är filerna i mp3-format? Vilken typ av innehåll är det? På vilket sätt kommer du att använda utskrifterna?
  • Hur snart behöver du utskrifterna?
  • Har du några särskilda önskemål?
  • Ladda upp filerna via WeTransfer. Fyll i e-postadressen catharina@silberman.nu samt din egen e-post. Du behöver inte öppna ett konto, det är bara att ladda upp filerna direkt.

Det går självklart lika bra att kontakta oss genom att skicka ett mejl eller ringa.