Silberman Web & i Uppsala transkriberar ljudfiler.

Transkribera ljudfiler professionellt och till bra pris

Vi har lång erfarenhet av att transkribera ljudfiler från intervjuer, rättegångar, kongresser, föreläsningar och liknande. Har du ljudmaterial som du behöver få nerskrivet i text? Vi utför transkription på svenska för 1 700 kr/ljudtimme. Behöver du transkribera på engelska, franska eller tyska? Kontakta oss om offert för transkribering av ljudfiler redan idag!

Transkription av språkkonsult

Vi erbjuder noggrann och professionell transkription utförd enligt dina önskemål. Vi har också möjlighet att transkribera ljudfiler på andra språk – samt översätta dessa till svenska om du så önskar.

Beställ transkribering

Kontakta oss via mejl eller telefon

  • Berätta gärna kort om dina ljudfiler: hur långa är de? På vilket språk? Är de i mp3-format? Vilken typ av innehåll är det? På vilket sätt kommer du att använda utskrifterna?
  • Hur snart behöver du utskrifterna?
  • Har du några särskilda önskemål?
  • Ladda upp filerna via WeTransfer. Fyll i e-postadressen catharina@silberman.nu samt din egen e-post. Du behöver inte öppna ett konto, det är bara att ladda upp filerna direkt.

Det går självklart lika bra att kontakta oss genom att skicka ett mejl eller ringa.

Sekretess

Givetvis behandlar vi dina filer med stor försiktighet och talar aldrig om innehållet, personerna eller organisationer som nämns i materialet. Efter utfört uppdrag raderar vi filerna från våra datorer och mejlsystem. Om du så önskar skriver vi ett sekretessavtal.